Aš nesuprantu, už ką prancūzams tie 172 milijonai litų ES fondų ir vyriausybės paramos atitektų (o gal neatitektų)? Juos turėtų gauti miestas, juk prancūzams bus sumokėtas koncesijos mokestis. Gal aš kažką praleidau ar ne taip suvokiu?
Padarė konferenciją, paskelbė arenos kainą, bet taip niekas arenos kainos ir nežino...
					Padarė konferenciją, paskelbė arenos kainą, bet taip niekas arenos kainos ir nežino...

) Bet tai nesąmonė. Dar sakė, kad infrastruktūra NEOFICIALIAI kainuos dar iki milijardo. Nu kad su infrastruktūra gali milijardą pasiekti. Aš nesuprantu, ar jie skaityti moka, ar ne?
) Bet tai nesąmonė. Dar sakė, kad infrastruktūra NEOFICIALIAI kainuos dar iki milijardo. Nu kad su infrastruktūra gali milijardą pasiekti. Aš nesuprantu, ar jie skaityti moka, ar ne? Reiktų sukurti specialų web žiniasklaidos klaidoms taisyti. Be to, vakar po to, kai TV3 pasakė, kad arena kainuos milijardą - reklamavosi, kad TV3 žinios objektyviausios tiklsiausios ir geriausios
 Reiktų sukurti specialų web žiniasklaidos klaidoms taisyti. Be to, vakar po to, kai TV3 pasakė, kad arena kainuos milijardą - reklamavosi, kad TV3 žinios objektyviausios tiklsiausios ir geriausios

Comment